Lukaku ordnet uavgjort for Everton

<p>Scoringen var Romelu Lukakus 11. i den engelske toppdivisjonen denne sesongen. Bare Leicesters Jamie Vardy har flere med sine 14 fulltreffere.</p>
Scoringen var Romelu Lukakus 11. i den engelske toppdivisjonen denne sesongen. Bare Leicesters Jamie Vardy har flere med sine 14 fulltreffere. Foto: Andrew Boyers / Reuters

Crystal Palace tok ledelsen, men Everton kom tilbake og ordnet 1-1 på hjemmebane i engelsk Premier League mandag kveld.

Scott Dann gjorde 1-0 til bortelaget etter 76 spilte minutter. Målet kom etter en corner, og Dann headet innlegget fra Jason Puncheon i mål. Lukaku var plassert på bakerste stolpe, og han satte tversoverpasningen fra Gareth Bale kontant i nettet.

Everton og Lukaku slo tilbake og sikret seg ett poeng bare fem minutter senere.

Scoringen var Lukakus 11. i den engelske toppdivisjonen denne sesongen. Bare Leicesters Jamie Vardy har flere med sine 14 fulltreffere.

Crystal Palace er på 6.-plass i serien med sine 23 poeng, mens Everton har plassert seg som nummer ni etter 15 serierunder med ett poeng færre enn Crystal Palace. Begge lagene kunne ha satt press på topplagene med seier i mandagens oppgjør.

Leicester topper tabellen med sine 32 poeng.

Les også: Ferguson frykter Liverpool etter Klopp-ansettelsen

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus