Gjerrige United med ny uavgjort

West Hams Andy Carroll i duell med Chris Smalling (til venstre) og Marouane Fellaini under lørdagens kamp. Det endte 0-0 på Old Trafford. Foto: Andrew Yates / Reuters

Manchester United la inn en solid sluttspurt mot West Ham, men maktet ikke å ta alle tre poengene da lagene spilte 0-0 lørdag.

Dette var Manchester-klubbens sjette uavgjorte kamp i årets Premier League. I tillegg var det de rødkleddes åttende kamp uten å slippe inn mål.

Det siste kvarteret var preget av store United-sjanser, men de fleste avslutningene gikk utenfor mål. Anthony Martial, Marouane Fellaini og Bastian Schweinsteiger var alle nær ved å score.

West Ham har slått Arsenal, Liverpool og Manchester City på bortebane denne sesongen, men klarte ikke å gjenta bragden mot United.

Det kunne likevel blitt en annen historie hvis man ser på 1. omgang. Da var det West Ham som hadde de største sjansene. Stolpen og en meget god David de Gea hindret scoring.

Både Mauro Zárate og Winston Reid var frempå, men ved begge anledninger gikk ballen i stolpen. Aller nærmest var Victor Moses da han kom alene mot de Gea. Uniteds keeper sto lenge og reddet til slutt avslutningen til Moses.

I 1. omgang kom United til ti avslutninger, men ingen var spesielt farlige, og ingen av dem var innenfor stengene.

United har med lørdagens uavgjort ikke tapt på de seks siste Premier League-kampene. Laget er på fjerdeplass, tre poeng bak serieleder Leicester.

West Ham har hatt en formsvikt etter den overraskende seieren mot Chelsea i oktober. Siden den gang er det blitt tre uavgjort og to tap. West Ham er på sjetteplass.