Milner øyner sitt første Liverpool-trofé

James Milner jubler for den avgjørende scoringen i søndagens 1-0-seier mot Swansea. Onsdag reiser de til Southampton for å spille kvartfinale i ligacupen.
James Milner jubler for den avgjørende scoringen i søndagens 1-0-seier mot Swansea. Onsdag reiser de til Southampton for å spille kvartfinale i ligacupen. Foto: Phil Noble / Reuters

Liverpool har funnet formen med sin nye manager Jürgen Klopp. Nå kommer måneden som kan definere sesongen for de rødkledde.

Sju kamper venter for Liverpool før året er omme. Det inkluderer en europaligakamp mot Sion, fem Premier League-kamper og onsdagens ligacupkvartfinale mot Southampton.

– Det er en god sjanse for et trofé, sier midtbanemann James Milner til Liverpools hjemmeside.

Flere storlag benytter ligacupen til å prøve ut spillere som ikke har fått mye spilletid, men Milner setter turneringen svært høyt.

– Ligacupen får av og til dårlig omtale av en eller annen grunn, men du kan spørre hvem som helst – alle vil ta ligacuptittelen i år.

Flyt

Liverpool har vunnet seks av sine sju siste kamper i alle turneringer. I Premier League har laget tre seirer på sine fire siste, og kun ett tap på sine siste ni. Det har løftet dem kun seks poeng bak ledende Manchester City.

– Dette er alltid en avgjørende periode. Tabellen ser alltid veldig annerledes ut i midten av januar enn hva den gjør i starten av desember, fastslår Milner, som kom til klubben fra Manchester City før årets sesong.

– Suspensjoner og skader kommer. Det er en flott periode å være i god form mot jul. Forhåpentligvis vil vi klare å holde det gående.

Les også: Milner reddet Liverpool-seier mot et svakt Swansea

Tilbake

I søndagens seier mot Swansea fikk publikum et etterlengtet gjensyn med Jordan Henderson og Daniel Sturridge. Begge har vært ute med skader og kom på banen i 2. omgang.

– Det er to toppspillere, og alle lag i ligaen ville savnet dem. Det er fantastisk at de er tilbake, skryter Milner.

Onsdagens ligacupkvartfinale mot Southampton er ett av tre hindre for å ende klubbens trofétørke. Siste tittel kom i 2012. Da var det nettopp ligacupen som ble vunnet.

Les også: Flo bekrefter millionbud på Godset-duo

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus