Meny

Mourinho: – Vår beste prestasjon denne sesongen

Diego Costa ble overraskende vraket fra start mot Tottenham og den spanske spissen kom aldri på banen. Foto: Paul Childs (Reuters / Paul Childs)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-manager José Mourinho var godt fornøyd etter 0-0-resultatet mot Tottenham til tross for at laget ikke har vunnet en bortekamp på over tre måneder.

Chelsea viste glimt av gamle takter borte mot Tottenham, men må med 0-0 konstatere at laget ikke har vunnet en bortekamp i Premier League siden 23. august

Borteseieren 3-2 mot West Bromwich i tredje serierunde er sist gang laget til José Mourinho vant på bortebane i Premier League. Siden da har det spilt fire bortekamper før uavgjortresultatet mot Tottenham. Den portugisiske manageren var likevel godt fornøyd med eget mannskap.

– Jeg er mer enn glad for prestasjonen vår. Jeg er fornøyd med den kollektive innsatsen, og det er den beste prestasjonen vi har gjort denne sesongen, og det mot et godt lag. Vi hadde kontroll på kampen og hadde de største sjansene, sa han ifølge BBC. Han la til at laget hadde fortjent mer enn ett poeng.

Frustrert Costa på benken

Ting har ikke gått på skinner for Chelsea denne sesongen, og mot Tottenham ble den spanske spissen Diego Costa vraket på topp fra start til fordel for Eden Hazard.

Costa ble sittende på benken hele kampen gjennom og på overtid gikk spanjolen og satte seg mens han demonstrativt kastet innbyttervesten mot Mourinho.

– Costa er frisk og det er ikke noe galt med humøret hans. Han jobber hardt på trening og det er normalt at han ikke er glad for å være på benken, sa Mourinho ifølge Chelseas offisielle Twitter-konto om benkingen av spanjolen.

Sjanser begge veier

I London-derbyet hadde begge lag flere sjanser til å ta ledelsen i førsteomgang. Både Eden Hazard, Pedro, Moussa Dembele og Son Heung-min hadde i tur og orden hver sin sjanse til å tegne seg på scoringslisten uten å lykkes.

Etter hvilen styrte Chelsea banespillet. Eden Hazard var svært nære å notere seg for sesongens første nettkjenning, men en meget god redning av Hugo Lloris hindret nettkjenning.

Resultatet gjør at Chelsea ligger på 14.-plass med 15 poeng, mens Tottenham har 25 poeng på femteplass.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus