Meny

Klopp hyller Firmino

Liverpools Firmino hylles av Klopp

Roberto Firmino scoret sitt første Liverpool-mål mot Manchester City sist helg. Nå får han skryt av manager Jürgen Klopp. Foto: Phil Noble / Reuters

Brasilianske Roberto Firmino fikk et brutalt møte med engelsk fotball, men har begynt å vise hvorfor Liverpool punget ut med mer enn 300 millioner kroner i sommer. Manager Jürgen Klopp kaller ham en komplett offensiv spiller.

Under Brendan Rodgers virket Firmino usikker og veik, men etter at Klopp tok over har det begynt å løsne for brasilianeren.

– Han er en komplett spiller offensivt, og han spille i alle offensive posisjoner. Det tok ham tid å forlate Hoffenheim, som er en liten utviklingsklubb, før han gikk til Liverpool. Det er stor forskjell og han måtte få tid til å finne seg til rette, sier manageren, ifølge Sky Sports.

Les også: Vardy ble historisk mot Manchester United

Firmino scoret sitt første mål i 4-1-seieren mot Manchester City, en kamp han også bidro med målgivende.

– Jeg kjente ham godt fra Tyskland, og han trengte ikke vise meg noe, for jeg visste alt om kvalitetene han har. Han er en fin gutt, og engelsken hans blir bedre, sier Klopp.

Søndag kommer Swansea på besøk til Anfield, og etter tapet for Crystal Palace på hjemmebane tidligere i november, må Liverpool vise at de kan vinne på eget gress i kamper der de er storfavoritter. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus