Meny

Liverpool videre uten Sturridge

Christian Benteke ble matchvinner da Liverpool tok seg videre i europaligaen. Foto: Andrew Yates, Reuters (NTB scanpix)

Christian Benteke herjet med Bordeaux og sendte Liverpool til europaligaens cupspill, men Daniel Sturridges nye skade var en skuffelse for de røde.

Benteke skaffet straffe, scoret selv vinnermålet og fikk også to scoringer annullert da Liverpool vendte til 2-1-seier på hjemmebane. Sturridges ventede comeback ble satt på hold etter at han skadet foten på trening.

– Det er mye godt å ta med seg fra denne kampen, men noe var vanskelig. Vi mistet kontroll over kampen en stund, og vi må bli flinkere med ballen. Det var en vanskelig kamp, sa Jürgen Klopp etter kampen.

Les også: Molde-tap for Fenerbahçe

Somlet

Bordeaux tok ledelsen etter en drøy halvtime. Simon Mignolet holdt ballen hele 22 sekunder, og gjestene fikk indirekte frispark. Ballen ble spilt til siden for Henri Saivet, som sendte den i krysset.

Liverpool svarte nesten umiddelbart, da James Milner sendte et langt fremspill til Benteke. Han ble felt av Ludovic Sane, og Milner utlignet på straffesparket.

På overtid i første omgang var det Bentekes tur til å avslutte. Han sendte et ustoppelig skudd forbi Bordeaux-keeper Cedric Carrasso.

Flere mål ble det ikke, og Liverpool overtok ledelsen i sin gruppe etter at Sion tapte i Russland tidligere på dagen. Laget er garantert plass i cupspillet, men mye av gleden forsvant i den nye Sturridge-skaden.

Les også: Deilas Celtic ut av europaligaen

Ny skade

Det var ventet at den engelske landslagsspissen skulle gjøre comeback etter sine kneproblemer, men i stedet havnet han utenfor som følge av en ny skade han pådro seg under trening.

– Jeg vet ikke så mye om hva som skjedde. Vi trente i to grupper tidligere i dag, og jeg fant ut om skaden ganske tett opp mot kampen. Vi må vente på resultatene av undersøkelsen, sa Klopp.

Sturridge har spilt bare tre kamper denne sesongen. Han har ennå til gode å spille under Klopp.

Les også: Rosenborg slått ut av europaligaen

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus