Skjerper sikkerheten under cupfinalene

Etter terrorangrepene i New York 11. september 2011, ble Ullevaal gjort om til en bilfri sone. Da ble også parkeringshuset i kjelleren stengt. Det er for tidlig å si om man skjerper sikkerheten på samme måte under årets cupfinaler etter terroren i Paris. Her fra jorårets cupfinale da Molde ble Norgesmester på Ullevaal Stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Etter terrorangrepene i New York 11. september 2011, ble Ullevaal gjort om til en bilfri sone. Da ble også parkeringshuset i kjelleren stengt. Det er for tidlig å si om man skjerper sikkerheten på samme måte under årets cupfinaler etter terroren i Paris. Her fra jorårets cupfinale da Molde ble Norgesmester på Ullevaal Stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Paris-terroren gjør at Norges Fotballforbund (NFF) ser nærmere på sikkerhetstiltak foran cupfinalene, skriver Aftenposten.

– Det er helt naturlig for oss å se på graden av sikkerhetsnivå etter det som skjedde i Frankrike, sier arrangementsansvarlig i NFF, Dag Vestlund, til avisen.

– Det som skjedde i Paris, er utrolig trist. Det gir alle som driver med idrett en vekker, det at våre arrangementer blir arena for den type aktiviteter. Idrettsarrangementer blir brukt for å skape oppmerksomhet, fortsetter han.

En av terroristene i Frankrike hadde billett til Stade de France og oppgjøret mellom Frankrike og Tyskland, men ble stoppet i sikkerhetskontrollen.

Etter terrorangrepene i New York 11. september 2011, ble Ullevaal gjort om til en bilfri sone. Da ble også parkeringshuset i kjelleren stengt. Vestlund mener det er for tidlig å si om man skjerper sikkerheten på samme måte under cupfinalene.

Rosenborg møter Sarpsborg på Ullevaal søndag, mens Avaldsnes møter LSK Kvinner i Telenor Arena dagen før.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus