Agger:– Laudrup var bedre enn Zlatan

Michael Laudrup hadde en flott spillerkarriere. Etter at han la opp har han blitt manager.
Michael Laudrup hadde en flott spillerkarriere. Etter at han la opp har han blitt manager. Foto: Fadi Al-assaad / Reuters

Brøndbys Daniel Agger roser Zlatan Ibrahimovic for det svensken har oppnådd i karrieren. Agger synes likevel at Michael Laudrup er fotballhistoriens beste skandinav.

Danmark og Sverige skal møtes i omspillskamper til EM om få dager. Før oppgjørene fikk Danmarks kaptein spørsmål om hvem han mener er den beste skandinaviske spilleren i fotballhistorien. Tidligere Liverpool-spiller Agger mener ikke at Paris Saint-Germains Ibrahimovic troner øverst.

– Vi beundrer Zlatan for alle hans meritter, men vi har et par dansker som kan gi ham konkurranse. For meg er Michael Laudrup den beste spilleren gjennom tidene, sier Agger.

Stopperen tror på tøffe kamper mot svenskene i jakten på EM-billett.

– Mange små ting vil spille inn. Det gjelder å ha bra dagsform, sier Agger.

Michael Laudrup spilte i klubber som Barcelona, Juventus og Real Madrid i sin aktive spillerkarriere. Også Ibrahimovic har vært innom klubber som Barcelona og Juventus.

Les også: Ronaldo: – Jeg er bedre enn Messi

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus