Ronaldo:– Jeg er bedre enn Messi

Cristiano Ronaldo (t.v.) og Lionel Messi spiller for rivalklubbene Real Madrid og Barcelona. Foto: Stringer (Reuters / NTB scanpix)
Cristiano Ronaldo (t.v.) og Lionel Messi spiller for rivalklubbene Real Madrid og Barcelona. Foto: Stringer (Reuters / NTB scanpix)

I et intervju med BBC sier Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo at han «alltid» er verdens beste fotballspiller. Dermed rangerer han seg over Barcelona-rivalen Lionel Messi.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ronaldo og Messi har i flere år konkurrert om å bli kåret til verdens beste fotballspiller. Til BBC sier Ronaldo at han hele tiden har vært den beste.

– I mitt hode er jeg alltid den beste. Ikke bare i år, men alltid. Det kommer jeg alltid til å mene. Jeg bryr meg ikke om hva andre tenker, sier portugiseren.

Les også: Ronaldo-dobbel knuste Malmö-drømmen

– Jeg mener man hele tiden må tenke at man er den beste på sitt felt. Så på mitt felt er jeg den beste, mener jeg, sier Ronaldo.

30-åringen karakteriserer seg selv som en fotballegende.

– Jeg behøver ikke å si at jeg har skrevet meg inn i fotballhistorien. Jeg er en legende. Statistikken min sier alt, poengterer han.

I et intervju med Reuters røper angrepsspilleren at han av og til blir lei av å bli sammenlignet med Messi.

– Av og til. Det er det samme hvert eneste år. Vi må respektere at folk ønsker å sammenligne, men det gjentar seg om og om igjen, sier han.

Ronaldo ble også bedt om å svare på hvorfor noen misliker ham.

– Kanskje på grunn av den jeg er. Personligheten min. Jeg er ikke en falsk person.

Les også: Sky-ekspert: – Messi har aldri vært nærmere Barca-exit

Personvernpolicy