Zlatans agent usikker på svenskens fremtid

Zlatan Ibrahimovic er inne i sin siste sesong av kontrakten med PSG. Foto: Benoit Tessier (Reuters / NTB scanpix)
Zlatan Ibrahimovic er inne i sin siste sesong av kontrakten med PSG. Foto: Benoit Tessier (Reuters / NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

 Zlatan Ibrahimovic er inne i sin siste sesong av kontrakten med Paris Saint-Germain. Svenskens agent mener 30 klubber ønsker spissens tjenester, men vil ikke si noe om hvor veien går videre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Aftonbladet skal Zlatan overfor vennene ytret at han ønsker å flytte til Miami etter tiden i Paris. Agenten Mino Raiola forteller til radioprogrammet RMC at det er helt åpent hva som skjer etter inneværende sesong.

– Mange klubber er interesserte i Zlatan etter sesongen, men det er ikke tiden for å prate om det nå. Han har kontrakt med PSG og vi vet akkurat hva vi vil. Vi ligger lavt, og vi har ingen andre avtaler enn den med PSG, sa Raiola ifølge den svenske avisen.

– Kontrakten går ut etter sesongen, men det betyr ikke at han ikke kommer til å bli i Paris. Vi får se. Det blir kanskje én sesong til, fortsatte agenten.

Les også: Zlatan: – Fantastisk morsomt

30 klubber

Det mangler iallfall ikke på tilbud, skal vi tro Raiola.

– Jeg vet at det finnes 30 klubber som sier at de vil bli glade om han skriver under for dem.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Zlatans kvaliteter skal ikke være noe problem, ifølge agenten. Han rangerer svensken like høyt som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

– Han er bedre enn alle andre. Han er sterkere enn Ronaldo og Messi. Det er min mening. Jeg vet ikke om noen andre spillere som er 197 centimeter og har samme teknikk og styrke som Messi og Ronaldo. Jeg synes han er like god som før, sa Raiola.

Les også: – Zlatan er en jævla idiot

Syv mål

Ibrahimovic måtte stå over sesongens første kamper med skade, men står nå bokført med syv scoringer på like mange seriekamper denne sesongen. Han har også bidratt med tre målgivende pasninger.

Hovedstadslaget har tatt en klar ledelse i den franske serien etter elleve kamper. Ni seirer og to uavgjort gir 29 poeng, syv poeng foran nærmeste utfordrer, Angers.

Les også: Zlatan hyllet Sveriges U21-helter