Meny

Høgmo: – Ingen er vanlige mennesker

Jürgen Klopp omtalte seg som «The Normal One» da han ble presentert som Liverpool-manager fredag. – Det finnes ingen vanlige mennesker, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

Tidligere har Chelsea-manager José Mourinho omtalt seg som «The Special One». Klopp nøyde seg med en noe dempet variant, men ingen kom unna at det hele kunne tolkes som et stikk til managerrivalen i Premier League.

– Du vet, som Per Fugelli sa så godt her i operaen om dagen, at da Jean-Paul Sartre skulle få nobelprisen i litteratur, så takket han nei fordi han ville være et vanlig menneske. Han visste bedre enn noen at det er en illusjon. For det finnes ingen vanlige mennesker. Alle mennesker er unike. Det er bare å se rundt oss. Ingen er like. Takk gud for det, det gjør det spennende. Sånn er det med meg også. Vi er forskjellige, sa Høgmo da NTB ba han beskrive seg selv på fredagens pressekonferanse.

– Tittelen er Per-Mathias. Det handler om å være seg selv, fortsatte landslagssjefen.

Etter pressekonferansen bekreftet Høgmo at han aldri har møtt Liverpools nye manager. Tidligere har Klopp trent Borussia Dortmund med stor suksess.

Norge hadde fredag ettermiddag den siste treningen før EM-kvalmøtet hjemme mot Malta lørdag. Italia venter i Roma tirsdag. I løpet av en uke kan Norge være klart for sitt første sluttspill siden EM i 2000.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus