Nordlie-slutt i Avaldsnes

Tom Nordlie er ferdig i Avaldsnes.
Tom Nordlie er ferdig i Avaldsnes. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tom Nordlie gir seg som trener for jentene i Avaldsnes. Han sitter dermed ikke på benken i cupfinalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette ble klart tirsdag ifølge VG. I en pressemelding kommer det fram at partene er enig om å avslutte samarbeidet umiddelbart:

«Tom Nordlie og klubben beklager tidspunktet dette skjer på da vi har kvalifisert oss til cupfinalen og ligger i posisjon med 4 poengs forsprang til å få en plass i Champions League. Men noen ganger må man sette andre ting i livet foran fotball. Tom Nordlie ønsker klubben, støtteapparat og spillerne lykke til videre og håper på fortsatt suksess.»

«Klubben takker Tom Nordlie for innsatsen som blant annet har resultert i at klubben er klar for cupfinalen og ligger godt an i kampen om en plass i kommende års Champions League. Klubben ønsker Tom Nordlie lykke til videre. Verken Tom Nordlie eller AIL vil komme med ytterligere kommentarer.»

Start neste?

I NM-finalen venter Lillestrøm. Nordlie signerte for Avaldsnes i desember i fjor. Kontrakten var bare på et år.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det spekuleres nå i om Nordlie hyres inn for å redde noen av lagene helt i bunnen av herrenes eliteserie. Han har løst slike korttidsoppgaver meget godt før.

Tromsø og Start har allerede skiftet trener i år mens Vegard Hansen trolig sitter trygt i Mjøndalen.

Nordlie har vært i Start tidligere, og nå kan det være han får en jobb der i høst. Sørlendingene kjemper desperat for å overleve.