Nordlie-slutt i Avaldsnes

Tom Nordlie er ferdig i Avaldsnes.
Tom Nordlie er ferdig i Avaldsnes. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Tom Nordlie gir seg som trener for jentene i Avaldsnes. Han sitter dermed ikke på benken i cupfinalen.

Dette ble klart tirsdag ifølge VG. I en pressemelding kommer det fram at partene er enig om å avslutte samarbeidet umiddelbart:

«Tom Nordlie og klubben beklager tidspunktet dette skjer på da vi har kvalifisert oss til cupfinalen og ligger i posisjon med 4 poengs forsprang til å få en plass i Champions League. Men noen ganger må man sette andre ting i livet foran fotball. Tom Nordlie ønsker klubben, støtteapparat og spillerne lykke til videre og håper på fortsatt suksess.»

«Klubben takker Tom Nordlie for innsatsen som blant annet har resultert i at klubben er klar for cupfinalen og ligger godt an i kampen om en plass i kommende års Champions League. Klubben ønsker Tom Nordlie lykke til videre. Verken Tom Nordlie eller AIL vil komme med ytterligere kommentarer.»

Start neste?

I NM-finalen venter Lillestrøm. Nordlie signerte for Avaldsnes i desember i fjor. Kontrakten var bare på et år.

Det spekuleres nå i om Nordlie hyres inn for å redde noen av lagene helt i bunnen av herrenes eliteserie. Han har løst slike korttidsoppgaver meget godt før.

Tromsø og Start har allerede skiftet trener i år mens Vegard Hansen trolig sitter trygt i Mjøndalen.

Nordlie har vært i Start tidligere, og nå kan det være han får en jobb der i høst. Sørlendingene kjemper desperat for å overleve.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus