Hodgson gjorde Tottenham-spiller målløs

Tottenhams Dele Alli har åpnet sesongen meget godt.
Tottenhams Dele Alli har åpnet sesongen meget godt. Foto: Andrew Couldridge / Reuters

Tottenham-unggutten Dele Alli satte seg nøkterne mål før årets sesong. Etter å ha blitt tatt ut på det engelske landslaget allerede i september, var han målløs.

Landslagssjef Roy Hodgson fant plass til 19-åringen i troppen til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Estland og Litauen. Alli, som forrige sesong spilte for Milton Keynes Dons på tredje nivå i engelsk fotball, visste nesten ikke hva han skulle tro.

– Jeg hadde ikke ord. Det har vært en fantastisk start på sesongen for meg, jeg hadde kanskje ikke ventet at det skulle gå så bra, sier han til Tottenhams nettsider.

At landslagssjansen kom lenge før unggutten hadde tenkt, har sammenheng med at både Jack Wilshere, Jordan Henderson og Fabian Delph er ute med skade.

– Før sesongstart satte jeg meg som mål å spille fast på U21-landslaget – og å prøve å få noen sjanser i Premier League, sier Alli.

Så langt har han vært på banen i seks av Tottenhams sju kamper. De to siste har han spilt fra start.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus