Enrique: – Laget fortjener mer skryt

Barcelona-trener Luis Enrique liker ikke at fansen belønner spillerne hans med pipekonsert.
Barcelona-trener Luis Enrique liker ikke at fansen belønner spillerne hans med pipekonsert. Foto: Tony Gentile / Reuters
Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelona-trener Luis Enrique tok spillerne sine kraftig i forsvar etter at laget med nød og neppe slo Bayer Leverkusen 2-1 i mesterligaen tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Barcelonas stjernegalleri, igjen uten en skadd Lionel Messi, så lenge ut til å gå mot 0-1-tap hjemme på Camp Nou. To sene scoringer av Sergi Roberto og Luis Suárez snudde kampen de siste ti minuttene.

– Det ble en vanskelig kveld. Det var vår andre kamp uten Leo Messi, den andre kampen uten vår beste og helt uerstattelige spiller, og den andre kampen vi har vunnet, sa Enrique etter kampen.

– Jeg er veldig fornøyd med det spillerne gjorde. De snudde en veldig vanskelig kamp. Vi kan bli mer presise, men ingen skal si at Barcelona slapper av og ikke gir alt, tilføyde han.

Pipekonsert

Barcelona-sjefen måtte samtidig tåle at hjemmesupporterne sendte spillerne hans i garderoben med en øredøvende pipekonsert til pause. Enrique ber fansen vise mer forståelse.

– Jeg mener laget fortjener mer skryt for alt det har oppnådd og måten det opptrer på. De jobber til siste minutt. Dersom de hadde fortjent å bli buet på, er det helt greit, men vi blir sterkere i de avgjørende situasjonen hvis supporterne lar være å gjøre sånt, sa han.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– På 2-1 trengte vi ikke støtten deres, men det gjorde vi på 0-1, tilføyde Barca-sjefen.

Skadetrøbbel

Skadene er i ferd med å tårne seg opp for den katalanske storklubben. Ikke bare er Messi og brasilianske Rafinha satt på sidelinjen i mange uker, men tirsdag pådro i tillegg midtbaneveteranen Andrés Iniesta seg en lei lårstrekk.

Alt tyder på at spanjolen er ute i minst én måned.

– Det er veldig triste nyheter for oss, fordi han er en helt avgjørende spiller for oss. Det vet alle, sa Enrique.

– Hindringer som dette må vi uansett komme oss forbi, og jeg er sikker på at spillerne løser det, tilføyde han.

Les også: Savnet av Messi var stort for Barca