Chelsea klarte bare uavgjort

Newcastles Georginio Wijnaldum feirer sin 2-0-scoring mot Chelsea.
Newcastles Georginio Wijnaldum feirer sin 2-0-scoring mot Chelsea. Foto: Lee Smith / Reuters

Regjerende seriemester Chelsea fortsetter å trøble. Lørdag klarte de bare 2-2 borte bunnlaget Newcastle.

Jose Mourinhos menn viste derimot styrke etter å ha kommet under 0-2 med halvtimen igjen å spille. Ramires' og Willians scoringer mot slutten av kampen reddet ett poeng.

Med det ene poenget ligger Chelsea bare på 15.-plass med sine åtte poeng. Newcastle har ennå til gode å vinne i årets Premier League og blir værende på nest sisteplass med tre poeng.

Hjemmelaget skapte mest og kunne gå til pause med en fortjent ledelse etter at Ayoze Perez fant nettmaskene på halvvolley tre minutter før sidebyttet.

Gjestene fortsatte å slite etter hvilen og det ble ikke bedre da Georginio Wijnaldum fikk stå alene å heade ballen i mål fra kort hold.

Dermed har Steve McClaren kun vunnet av 1 av 14 kamper mot Chelsea. På den annen side har José Mourinho fortsatt ikke vunnet på St. James' Park. Han har tre og uavgjort og tre tap.

Elleveminutter før slutt traff Eden Hazard med en pasning til Ramires like utenfor 16 meteren. Han slo og hans kanon skapte ny spenning i kampen.

Et frispark fra Willian fra skrått hold var det ingen som ville avklare og ballen havnet i mål bak Tim Krul.