Ferguson prøvde å hente Tony Adams

Tony Adams (t.h.) var en midtstopperbauta for Arsenal og England. Her er Adams i aksjon i en landskamp mot Norge i 1993. Jan Åge Fjørtoft ses til venstre.
Tony Adams (t.h.) var en midtstopperbauta for Arsenal og England. Her er Adams i aksjon i en landskamp mot Norge i 1993. Jan Åge Fjørtoft ses til venstre. Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB scanpix

Tidligere Manchester United-manager Alex Ferguson avslører at han ønsket å hente Arsenal-legenden Tony Adams (48) til Manchester.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I forbindelse med lanseringen av sin nye bok «Leading», røper Ferguson overfor Sky Sports at han var en beundrer av den tidligere Arsenal-kapteinen.

– Spillere som Tony Adams og Liverpools Jamie Carragher var ikke de mest talentfulle. De var ikke de raskeste, men de hadde en indre glød. De ønsket alltid å være vinnere, sier Ferguson.

– De to var gode eksempler på hvor langt man kan nå i fotballen med riktig innstilling og glød, legger skotten til.

Ferguson avslører at han ønsket seg Adams til United.

– Jeg mener Tony Adams var som en United-spiller i en Arsenal-trøye. Jeg mener han hadde vært helt perfekt for United. Jeg gjorde et forsøk på å hente ham da han var 19 år og spilte for Arsenals reservelag, men det gikk ikke, sier Ferguson.

Ferguson ga seg som United-manager i 2013. Han hadde da vært i sjefsstolen i 26 år.

Personvernpolicy