Meny

Ståle Solbakken hetset av dansk politi på Twitter

Ståle Solbakken fikk kritikk av Københavns politi på Twitter. Foto: NTB scanpix
Politiet i København sendte søndag kveld ut en melding på sin offisielle Twitter-konto hvor FC København-manager Ståle Solbakken fikk passet sitt påskrevet.

Oppdateringen refererte til en artikkel på bt.dk etter 0-1-tapet mot OB, hvor en bekymret Ståle Solbakken lurte på hvorfor angriperne hans ikke scorer.

I meldingen skrev politiet følgende: «Målene mangler – det gjør ikke bortforklaringene.» Den var flankert med emneknaggene #bortforklaring og #ståleforklarmigrøv og dukket opp midt mellom etterlysninger og oppdateringer om trafikken i Twitter-strømmen til politiet, ifølge bt.dk.

Mye tyder på at den var sendt ut av en fotballinteressert betjent som trodde han var innlogget på sin private Twitter-konto og ikke politiets. Etter kort tid ble den nemlig fjernet, og politiet sendte ut følgende beklagelse på Twitter:

«Kommentar om FCK ... Bortforklaringen mangler ikke: den var ikke utsendt av Københavns Politi.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus