Meny

City tok sin fjerde strake seier

Raheem Sterling scoret sitt første ligamål fra Manchester City i 2-0-seieren over Watford. Foto: Rebecca Naden / Reuters
Manchester City står med fire seirer på like mange kamper i Premier League og har enda ikke sluppet inn mål i ligaen. Lørdag slo serielederen Watford 2-0 hjemme.

Mye går Manuel Pellegrinis vei om dagen. Ligarivalene Liverpool og Chelsea måtte begge se seg slått lørdag. Etter Citys seier har klubben allerede fem poeng ned til Arsenal og Liverpool, mens den regjerende tittelholderen Chelsea er hele åtte poeng bak.

Mot nyopprykkede Watford var de lyseblå fra Manchester best gjennom hele kampen. I første omgang kom de til muligheter uten å score, men like etter pause smalt det.

– Det var ikke frustrerende i første omgang. Du kan ikke forvente å avgjøre det på 45 minutter mot et lag som forsvarer seg bra. Vi gjorde noen endringer, skapte flere sjanser og vant kampen, sa Pellegrini.

Sterlings første

Kun to minutter etter hvilen scoret Raheem Sterling sitt første mål siden overgangen fra Liverpool. Bacary Sagna la inn et perfekt innlegg til vingen, som hadde få problemer med å sende vertene foran.

– Raheem spilte veldig bra. Det var bra for han å score. Han jobbet veldig hardt, og jeg er sikker på at han vil score flere mål, sa Pellegrini.

Ni minutter senere skjøt Yaya Toure et frispark i muren, som David Silva plukket opp. Spanjolen kombinerte med Fernandinho, som satte ballen i mål fra spiss vinkel. Resten av kampen kontrollerte hjemmelaget inn 2-0-seieren.

De Bruyne?

Mesteren fra 2013/14-sesongen virker svært solid. Etter fire kamper har de en målforskjell på 10-0. Likevel er Pellegrini interessert i å styrke stallen. Chileneren skal ligge langflat etter Kevin De Bruyne, som ble observert i Manchester lørdag.

– Jeg gir deg det samme svaret som alltid. Når ting er fullført vil jeg snakke om det, sa City-manageren.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus