Meny

Hareide

Hareide: – Det kunne blitt både tre og fire

Åge Hareide var et eneste stort smil i Malmö tirsdag. Foto: Andreas Hillergren/tt / NTB scanpix
Åge Hareide kastet dressjakken og jublet hemningsløst på gresset da Malmö FF tirsdag tok seg til gruppespillet i Champions League.

– Det er jo det (spinnvilt). Det er en kamp som vi gjennomfører perfekt. Vi hadde god kontroll defensivt og gode spillere offensivt. Det kunne være både tre og fire (mål), sa Hareide til Viasat 4.

Med 2-0 i tirsdagens returkamp hjemme i Malmö, ble skotske Celtic slått ut med 4-3 sammenlagt. Dermed vant Hareide den helnorske trenerduellen mot Ronny Deila.

Les også:  Deila-smell sendte Hareide til himmels

Celtic fikk et mål tvilsomt annullert.

– Sånn er det alltid i fotball. Det var umulig for meg å se hva han annullerer på. Da hadde det blitt 2-1, og det ville holdt det også, sa Hareide.

Det er bare for annen gang at et svensk lag klarer å kvalifisere seg for Champions League to år på rad. IFK Göteborg klarte det i 1997 og 1998, melder TT.

– Jeg er fantastisk stolt av dem. Det som er litt ergerlig, er at vi ikke har tatt ut dette i de allsvenske kampene. Der har vi slitt med å få samhandlingen til å sitte med de nye spillere, sa Hareide.

– Det er veldig kjekt, sa Hareide om at han nok en gang har ledet MFF videre fra kvalifiseringen.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus