Drømmescoring da Odd gikk videre i europaligaen

Odd gikk videre i europaligaen etter 2-0 i Skien mot Elfsborg.
Odd gikk videre i europaligaen etter 2-0 i Skien mot Elfsborg. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bentley ga Odd 2-0-seier mot Elfsborg på hjemmebane med en flott scoring etter 71 minutter. Telemarkingene gikk videre til 4. kvalifiseringsrunde til europaligaen etter 3-2 sammenlagt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oliver Occean gjorde en fantastisk jobb da han ga Odd ledelsen etter 27 minutter. Canadieren tok ballen ned på brystet, vendte opp og overlistet Elfsborg-keeper Kevin Stuhr-Ellegaard.

Målet kommer etter at Odd hadde etablert et press på det svenske laget. Skien-laget måtte ha scoring etter å ha tapt 1-2 i Sverige i den første kampen.

Etter scoringen var rollene byttet om. Elfsborg måtte jage scoring, men i resten av første omgangen var de aldri i nærheten å tre Sondre Rossbach.

I annen omgang fortsatte Odd å kontrollere kampen, mens Elfsborg sendte flere og flere menn i angrep. Det åpnet for kontringer motsatt vei. Bentley fikk ballen på venstresiden etter 71 minutter. Vingen skulle trolig legge inn, men på lekkert vis snek ballen seg i mål på første stolpe.

Elfsborg hadde ikke den nødvendige presisjonen til å få en scoring som vil sikret ekstraomganger. Odd er et steg nærmere gruppespillet i europaligaen.