Solskjær kan bli Toronto-manager

Foto: NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær skal være i samtaler med FC Toronto i Major League Soccer (MLS) om jobben som manager. Agent Jim Solbakken bekrefter dette overfor Dagbladet.

Avisen skriver at Solbakken svarer et kort og konsist ja på spørsmålet om det er samtaler og dialog mellom partene, men han ønsker ikke å si noe mer om prosessen i øyeblikket.

Den tidligere Manchester United-spiller er gått arbeidsledig siden han ble sparket som sjef i Cardiff 18. september i fjor. Etter det har det gått mange rykter om hvor Solskjær kunne ende, men nå kan han altså komme til å flytte til Canada.

Dagbladet skriver at Solskjær skal ha blitt enig med Cardiff om en sluttpakke for seg selv og medarbeiderne sine for to-tre uker siden. Bruddet med Premier League-klubben og eieren Vincent Tan ble bittert, og derfor har forhandlingene om et tatt lang tid.


Artikkelen oppdateres.

Personvernpolicy