Maradona: – Jeg vil bekjempe mafiaen i FIFA

<p>Maradona har et stort ønske om å bli en del av FIFA. Om han ønsker toppstillingen eller ikke, er fortsatt litt uklart.</p>
<p><br></p>
Maradona har et stort ønske om å bli en del av FIFA. Om han ønsker toppstillingen eller ikke, er fortsatt litt uklart.
Foto: Marcos Brindicci / Reuters

Fotballstorheten Diego Maradona drømmer fortsatt om å bli en del av FIFA. Men det er litt uklart om 54-åringen ønsker presidentposten.

– Jeg vil bekjempe mafiaen som fortsatt er i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), sier argentineren til TV-kanalen America, ifølge Sky Sports.

Maradona har aldri lagt skjul på hva han synes om FIFA-president Sepp Blatter. I mai uttalte den argentinske legenden at han nøt korrupsjonsskandalen som til slutt presset den sveitsiske 79-åringen til å gå av som øverste sjef.

Maradona sa først at han ville bli visepresident, men kort tid etter hevdet den uruguayanske journalisten og forfatteren Victor Hugo Morales at den tidligere fotballspilleren hadde planer om å bli president.

På direkte spørsmål fra America om Maradona nå ønsker å bli Blatters etterfølger, svarer han hemmelighetsfullt:

– Jeg vil veldig gjerne bli en del av FIFA.

Presidentvalget skjer på en ekstraordinær kongress i Zürich 26. februar neste år.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus