Larsen matchvinner for Brann

Kristoffer Larsen var sikker som banken alene med keeper og ble matchvinner for Brann. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Kristoffer Larsen var sikker som banken alene med keeper og ble matchvinner for Brann. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Kristoffer Larsen ble det store helten for Brann i 1-0-seieren over Follo på bortebane. Med tirsdagens triumf klatrer bergenserne til 3.- plass på tabellen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det var en deilig seier. Vi jobber bra og tar tre deilige poeng, sa Kristoffer Larsen til CMore etter kampen.

Brann åpnet oppgjøret best og hadde flest muligheter, men ble hardt presset av vertene mot slutten. Men Lars Arne Nilsens menn holdt unna og sikret tre svært viktige poeng i opprykkskampen.

Med tirsdagens seier har Brann for alvor meldt seg på i tetkampen. Bergens-laget ligger på en foreløpig 3.-plass og er kun tre poeng bak Sandnes Ulf på 2.-plass.

Larsen ble matchvinner med sin scoring like før pause. Fredrik Haugen spilte en flott stikker til spissen, som var sikker alene med keeper.

– Fredrik spiller ballen på perfekt tidspunkt til meg. Vi har øvd mye på det, sa målscoreren fornøyd.

Mens Brann henger med i tetkampen, går det noe dårligere med Follo. Hans-Erik Eriksens mannskap ligger på en foreløpig 16. plass med 19. poeng.

Følg ABC Nyheter på Instagram

Personvernpolicy