Ødegaard ble sittende på benken

Martin Ødegaard, her bak Marcelo, kom aldri lengre enn til å varme opp mandag. Foto: Tyrone Siu / Reuters / NTB scanpix

Martin Ødegaard (16) kom aldri lengre enn til å varme opp da Real Madrid slo Inter 3-0 i en treningskamp mandag.

Angriperen Jesé, midtstopper Raphaël Varane og innbytter James Rodríguez scoret målene for den spanske storklubben mandag.

Først scoret Jesé med en flott avslutning etter godt forarbeid i første omgang, før Varane scoret etter innlegg etter pause. Like før full tid satte VM-toppscorer Rodriguez inn kampens siste scoring med et flott frispark.

Real Madrid startet med Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Isco i de tre offensive midtbaneposisjonene. Ved pause ble de to førstnevnte byttet ut. Men istedenfor Ødegaard var det Lucas Vazquez og Denis Tsjerysjev som kom inn.

Spanjolene gjorde totalt elleve bytter, slik at alle fra startoppstillingen ble skiftet ut. Men Ødegaard var én av fem innbytter som ikke fikk sjansen mandag.

Også stjernene Luka Modric og Karim Benzema ble sittende på benken kampen ut.

Torsdag spiller Real Madrid sin neste treningskamp. Da venter Inters bynabo AC Milan.