Bugge Pettersen god da Godset vant

Espen Bugge Pettersen vartet opp med flere matchvinnerredninger i borteoppgjøret mot Partizani. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.
Espen Bugge Pettersen vartet opp med flere matchvinnerredninger i borteoppgjøret mot Partizani. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Espen Bugge Pettersen storspilte da Strømsgodset vant 1-0 over Partizani Tirana på bortebanene og sikret avansement i europaligakvalifiseringen med 4-1 sammenlagt.

– Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen, og stolt av guttene, sier Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen til Drammens Tidende.

Kampbildet ble som «BP» hadde sett for seg på forhånd. Hjemmelaget måtte ha mål og satte et betydelig press på Strømsgodset fra første spark på ballen i Albanias hovedstad.

Matchvinnerredninger

Heldigvis for Godset har laget en rutinert mann mellom stengene. Partizani var, spesielt i første omgang, farlig frempå ved flere anledninger. Men Espen Bugge Pettersen sto fram som en matchvinner og reddet det som kom.

Mens frustrerte Partizani-spillere etter hvert innså at de ikke klarte å overvinne Bugge Pettersen og Godset, løp Gustav Wikheim og Petter Vaagan Moen i angrep fem minutter på overtid. Det endte med at sistnevnte fikk drømmetreff og satte ballen i krysset.

– Store steg

Drammenserne kunne dermed juble for et godt resultat på bortebane, og ikke minst avansement i kvalifiseringen.

– Vi har tatt store steg i Europa. Måten vi løste kampplanen på i dag er fantastisk, påpeker Ingebretsen.

Motstander i neste runde blir Mlada Boleslav fra Tsjekkia.

Personvernpolicy