Vilsvik fikset Godset-jubel

Lars-Christopher Vilsvik scoret to ganger for Strømsgodset torsdag kveld.
Lars-Christopher Vilsvik scoret to ganger for Strømsgodset torsdag kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Strømsgodsets Lars-Christopher Vilsvik ble den store helten i 3-1-seieren over Partizani Tirana i europaliga-kvalifiseringen torsdag.

Høyrebacken var livsfarlig foran mål på Marienlyst denne kvelden og satte begge scoringene i mål etter corner. Oppskriften var den samme både i første og annenomgang: Øyvind Storflor slo inn i feltet og Lars-Christopher Vilsvik sendte ballen videre i nettet.

Med kveldens 3-1-seier fikk Strømsgodset en strålende start på europaliga-kvalifiseringen og et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Albania.

– Jeg er fornøyd. Vi får et godt utgangspunkt. Samtidig som jeg føler at vi varierer litt mye i prestasjonene, er de dårlige periodene kortere enn før. Det er framgang, vi er på rett vei, sier trener Bjørn Petter Ingebretsen til Drammens Tidende etter kampen.

Redusering skapte spenning

Vilsvik var toneangivende fra første spark på ballen og åpnet målkontoen drøye 20 minutter ut i oppgjøret. Marvin Ogunjimi scoret hjemmelagets andre mål i det 65. minutt etter å ha fått en retur fra keeper rett i beina.

Partizani skapte imidlertid spenning i kampen igjen kun tre minutter etter Godsets 2-0-scoring. Astrit Fazliu gjorde alt på egen hånd og banket ballen forbi Espen Bugge Pettersen i hjemmelagets mål.

Men heldigvis for drammenserne har Storflor og Vilsvik virkelig funnet tonen. I det 72. minutt plasserte Storflor corneren perfekt på pannebrasken til Vilsvik, som fastsatte sluttresultatet til 3-1.