Meny

Vålerenga senket av gammel kjenning

Tre måneder etter at Aleksander Solli signerte for Hønefoss vendte han onsdag tilbake til Ullevaal for å møte gamle lagkamerater i Vålerenga. Tre minutter før slutt ordnet han 2-1 for gjestene.

Aleksander Solli spilte to sesonger i Vålerenga-trøya før han signerte for Hønefoss i februar. Onsdag kom han og Hønefoss på besøk med bare én seier i ryggsekken.

VIDEO: Se scoringene fra kampen her

Like før pause slo Riku Riski ballen inn foran mål, hvor vanligvis rutinerte André Muri slet med å klarere. Danske Mikkel Vendelbo takket for muligheten og sendte Hønefoss i ledelsen med bare sekunder igjen av første omgang.

Les referat fra Vålerenga - Hønefoss

Mohammed Fellah måtte ut for gjestene i pausen på grunn av en skade, men det hemmet ikke Vålerengas offensive kaliber. For det var bare spilt 18 minutter av annen omgang da Geancarlo González steg til værs på et hjørnespark og utlignet med hodet.

Les mer om Vålerenga

Like før scoringen hadde Vålerenga gjort sine to siste bytter: Først ut med en skadd Marcel Wawrzynkiewicz, deretter ut med Torgeir Børven.

Hønefoss skapte flere store målsjanser i minuttene etter Vålerengas utligning, men det ville seg ikke helt for hvittrøyene. I hvert fall ikke fram til Aleksander Solli banket inn 2-1 fra om lag 13 meter få minutter før slutt.

– Han er en farlig mann som må markeres, sa Vålerenga-kaptein Christian Grindheim om Solli til C More etter kampslutt.

Les mer om Hønefoss

Med det tok Hønefoss sin annen seier for sesongen og klatrer til en foreløpig 10.-plass med sine ni poeng. Vålerenga, som også har ni poeng, ligger for øyeblikket på 12.-plass.

Les flere fotballnyheter fra ABC Nyheter

(©NTB)