Elyounoussi stjal poeng for Sarpsborg igjen

Tenåringen Mohamed Elyounoussi scoret og stjal nok et poeng for Sarpsborg på bortebane da det ble 1-1 mot Strømsgodset søndag.

Sarpsborgs engelske trener Brian Deane kunne nok en gang juble for poeng på fremmed gress, og Deane har fortsatt til gode å tape i norsk eliteserie.

Sarpingene har nå spilt 16 kamper på rad uten nederlag.

Se tabellen her!

Lars Christopher Vilsvik satte riktignok hjemmepublikummet i ekstase da han med ryggen mot mål nikket inn 1-0 til Strømsgodset i det 12. minutt etter et presist innlegg fra Øyvind Storflor.

Nettkjenningen var Vilsviks annen for sesongen og mye takket være at Sarpsborgs sisteskanse Duwayne Kerr sto på halvdistanse.

Bare tre minutter senere presenterte Sarpsborgs nye stjerneskudd Mohamed Elyounoussi seg for drammenserne.

I duell med to Godset-forsvarere bredsidet 18-åringen inn sitt tredje mål på like kamper.

Siste nytt fra norsk fotball finner du her

Saken fortsetter under bildetPOENGDELING: Sarpsborg ligger tre plasser og ett poeng foran fjorårets sølvvinner etter søndagens kamp. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixPOENGDELING: Sarpsborg ligger tre plasser og ett poeng foran fjorårets sølvvinner etter søndagens kamp. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Unggutten jobbet og slet hele kampen og sto fram sammen med målvakt Duwayne Kerr.

Strømsgodset produserte et dusin sjanser, og Stefan Johansen skjøt et frispark i tverrliggeren fra 17 meter etter 59 minutter.

Peter Kovacs fikk også et mål korrekt annullert for offside tre minutter senere.

Hasardiøst forsvarsspill

Strømsgodset startet forrykende og trykket gjestene fra Østfold tilbake på banen fra start i den tredje eliteserierunden.

Når Brian Deanes mannskap i tillegg spilte hasardiøst i forsvar til tider, var det utrolig at drammenslaget bare hadde 1-1 til hvilen.

Bortsett fra Vilsviks scoring hadde Thomas Sørum vertenes største mulighet før pause da han ble spilt gjennom alene med Duwayne Kerr etter 25 minutter.

Fra spiss vinkel satte Sørum ballen like utenfor stolpen.

Strømsgodsets høyreside med Vilsvik, Øyvind Storflor og Simen Brenne storspilte og skapte mye trøbbel for sarpingene gjennom kampen. (©NTB)