Ny Skeid-trener klar

Stig Mathisen skal trene laget i første omgang ut inneværende sesong.

OSLO (ABC Nyheter): Dagen etter at Arild Stavrum forlot trenerjobben i Skeid er en ny mann på plass.

Kjelsås-trener Stig Mathisen skal nå lede 2. divisjonslaget.

- Vi er kjempeglade for at Stig vil ta jobben og jeg mener vi har fått den beste treneren vi kunne få slik som situasjonen er nå, sier styreleder i Skeid Fotball, Konrad Kuhlman, til ABC Nyheter.

Les også: Enige om skilsmisse

Raske forhandlinger

I går kunne ABC Nyheter bringe nyheten om at Arild Stavrum var ferdig i Skeid. Kristiansunderen forlot klubben utelukkende av økonomiske årsaker og etter Stavrums exit har Skeid forhandlet med Mathisen.

- Vi har diskutert dette med Stig både i går og i dag og vi har blitt enige om en avtale som i første rekke gjelder for denne sesongen. Så får vi se hva vi blir enige om etter hvert, men i utgangspunktet så ønsker vi å ha ham er så lenge som mulig, fortsetter Kuhlman til ABC Nyheter.

Starter i morgen

Stig Mathisen er mest kjent fra sin tid som trener i osloklubben Kjelsås. I en sammenhengende periode på nesten 20 år har han ledet klubben som var nær å rykke opp til Eliteserien 1998.

Han var ikke i tvil om hva han skulle gjøre da Skeid kom på banen.

- I Kjelsås i dag så er vi to trenere og da Skeid kom på banen var valget enkelt. Det er en klubb med sterke tradisjoner med utfordringer jeg ser frem til å ta fatt på, sier Mathisen til ABC Nyheter.

- Jeg leder min først trening med a-laget i morgen, sier han videre.

Skeid Fotballs øverste leder mener rett mann har kommet til rett klubb.

- Stig er fra Oslo og kjenner fotballen i byen meget godt. En av hans sterkeste sider innen fotballen er organisering av laget, noe vi er opptatt av å bli gode på. I så måte er Mathisen den absolutt beste treneren vi kunne få akkurat nå, sier Konrad Kuhlman til ABC Nyheter.

Ifølge Mathisen har han ennå signert de nødvendige papirene med Skeid, men det skjer inne svært kort tid.

- Vi skal møtes i kveld og da skriver jeg under, sier han til ABC Nyheter.

Stig Mathisen spilte i sin tid for klubben han nå tar over. Sesongene 1968 og 1969 var han en del av spillertroppen til torshovklubben.

Mathisen har trenererfaring fra klubbene Lyn og Stabæk.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden