Meny
Siste artikler
Valgkommisjon erklærer Hernández som valgets vinner
Valgkommisjonen i Honduras erklærte søndag president Juan Orlando Hernández som vinner av presidentvalget 26. november.
Miljøorganisasjoner vil stanse kraftkabelbygging
Flere organisasjoner mener nye kraftkabler til utlandet vil tappe norske vassdrag på kort tid. De ber om stans i byggingen av Statnetts kabel til England.
Private vil overta kulldriften på Svalbard – regjeringen sier nei
En gruppe investorer ønsker å overta driften av kullgruvene i Svea Nord og Lunckefjell på Svalbard, men får nei av regjeringen.
Piñera vant valget i Chile
Den konservative kandidaten og tidligere presidenten Sebastián Piñera vant presidentvalget i Chile.
Professor Langeland påklager avskjedigelse
Nils Rune Langeland har klaget til Kulturdepartementet etter at han ble avskjediget fra professorstillingen sin ved Universitetet i Stavanger.
Fransk festbrems for Norge
Den norske gullfeiringen i VM ble avblåst av Frankrike. Kulturminister Linda Hofstad Helleland var med på å skåle likevel.
Psykolog mener krigsveteraner ikke blir godt nok ivaretatt
Tidligere militærpsykolog Trond Haug tror de fleste norske krigsveteraner unnlater å oppsøke hjelp, og frykter at mange tyr til alkohol og selvmedisinering.
Ullersmo-fanger sendte klage til Helsetilsynet
Innsatte ved Ullersmo fengsel sendte klage til Helsetilsynet på soningsforholdene, og viste til byggestøy, flystøy og skadedyr. Klagen ble ikke tatt til følge.
Suárez og Paulinho ga Barcelona seks poengs luke
Barcelona cruiset inn til 4-0-seier hjemme mot Deportivo La Coruña søndag. Luis Suárez og Paulinho ble begge tomålsscorere for den spanske La Liga-lederen.
Vanskelige kjøreforhold på grunn av regn og snø
Regn som fryser på bakken kan gi vanskelige kjøreforhold på Sørlandet og deler av Østlandet. På deler av Nordvestlandet skaper snø og sterk vind trøbbel.
Populært