«Kjære hundeeier: Han ventet på deg i en uke, din drittsekk!»

Dyrebeskytternes åpne brev til hundeeier, som forlot hunden sin i veikanten, går verden rundt,

«Kjære ufølsomme dittsekk av en eier av denne hunden»

Slik begynner Facebook-innlegget til Kings SPCA-Rescue, som holder til i Lemoore, California.

De hadde fått flere henvendelser av dyrevenner som hadde sett hunden forlatt langs den øde veien. Ifølge dyrevernerne har hunden sittet der i minst en uke.

Sjekk også:Hjerneskadet katt fikk uventet beskytter

«Han ventet på deg. Han ventet der du ba ham bli. Han var en flink bisk. Han holdt seg i nærheten av der han sist så favorittpersonen sin i hele verden. Han trodde du kom tilbake», skriver de i det åpne brevet.

De fortsetter å fortelle den ukjente hundeeieren at hunden hans har fryst, sultet og vært redd, men han har ventet trofast.

«Han var så sulten at han spiste pinner. Snille mennesker har etterlatt seg noe hundemat, men han har fortsatt sultet og vært redd».

Se også denne:- Du ville aldri ha forlatt barnet ditt

I videoen over ser du dyrevernerne forsøke å få lokket hunden til seg. De forteller at de etter flere timer klarte å få hunden med seg.

«Han ulte hele bilturen. Det er den mest smertefulle ulingen jeg noensinne har hørt. Det var lyden av hjertet hans som brast.»

Sjekk også denne:Hunden sørger over tapet av bestevennen

«Du fortjener ikke denne fantastiske hunden. Du fortjener ikke en hund i det hele tatt!»

Du kan lese brevet i sin helhet under.

Hjerteskjærende:Forlatt hund ulte etter eierne i dagevis

Siden denne historien ble publisert for første gang, har hunden blitt adoptert og har fått et kjærlig hjem, skriver Kings SPCA under videoen på facebook. Posten finner du under:

Dear The Callous POS owner of this dog,Today we noticed a couple of emails from people that had noticed your dog that...

Posted by Kings SPCA-Rescue on Sunday, January 3, 2016

Videoene folk snakker om