Advarsel! Så lett lures ung­jen­tene i pedofil-fella

Jentene fikk seg en real vekker etter dramatisk sosialt eksperiment.

Sosiale medier gir unike muligheter for den oppvoksende generasjonen, men det er ikke uten farer. Coby Persin har laget flere sosiale eksperimenter og skjult kamera-spøker på nett. Han allierte seg med foreldrene til jenter i 12-14-års alderen for å se hvor lett det er å lure jentene med seg.

Lurer jenter på nettet

Det finnes tilfeller der pedofile og overgripere har lurt unge jenter ved å utgi seg for å være en jevngammel gutt på nettet. Ville disse tre jentene la seg lure til å møte en fremmed, de kun hadde hatt kontakt med på nettet?

Se også dette skremmende sosiale eksperimentet:Kidnapper barna på 1-2-3

Skremmende nok luktet ikke de naive jentene lunta og møtte Persin tilsynelatende uten at foreldrene visste noe om det. Det jentene ikke visste, var at han hadde alliert seg med foreldrene, som også ventet på dem da de møtte opp.

Foreldrenes reaksjon

Foreldrene var i forkant overbevist om at deres barn ikke ville være så korttenkte at de ville møte en ukjent person alene.

- Du kunne blitt voldtatt og drept! Vi har allerede mistet moren din! Hva skulle jeg gjort om jeg hadde mistet deg også? Skriker faren til jenta si, etter at hun har gitt adressen sin og åpnet døra for det hun trodde var en jevnaldrende gutt.

Skremmende:Så lett er det å få dop i drinken

Barnepsykolog: - Ikke overraskende

Barnepsykolog Susan Bartell sier til CBS2 News at hun ikke er overrasket.

- Min egen erfaring er at mange, mange jenter vil naivt møte fremmende, og komme i potensielt farlige situasjoner, sier hun til kanalen etter å ha sett videoen.

- Regelen må være å aldri dra noe sted med fremmende. Det betyr ikke noe hvor fristende det virker. Det betyr ikke noe hvor mye oppmerksomhet de gir deg, advarer hun.

Det dramatiske sosiale eksperimentet har spredt seg som ild i tørt gress og er sett over 25 millioner ganger på YouTube på få dager.

Les også:- Du kan ikke ta henne, det er søsteren min!

Se hele Coby Persins sosiale eksperiment her:

 

Videoene folk snakker om