15 millioner har sett foreldre rundlure barna sine

Halloween-moroa stoppet ikke ved månedsskiftet.

Det er én uke siden Halloween, men moroa fortsatte inn i november måned. Den populære talkshow-verten Jimmy Kimmel har de siste tre årene utfordret foreldre i USA til å lure barna sine til å tro at mor eller far har spist alt godteriet.

Dette gjør selvfølgelig vondt for ethvert barn som har gått i timevis med et dårlig gjennomført kostyme rundt i nabolaget for å samle inn godteri til tidenes Halloween-feiring, og med slike mengder godis skal det selvfølgelig spares.

Mor og far venter et par dager og lurer barna sine til å tro at de spiste alle godterirester mens ungene sov. Flere av barna reagerer med sinne, banneord og hylgrining, og foreldrene nyter det.

Nesten 15 millioner ganger er innslaget fra Jimmy Kimmels show denne uka sett, og i tillegg ligger samtlige videoer foreldre har sendt inn som egne klipp på YouTube. Disse blir sett av flere hundre tusener hver.

Men blant hundrevis av sinte, skuffede og oppgitte barn, finnes de små glimt av gutter og jenter fulle av tilgivelse, og det er disse som får hvert et foreldrehjerte til å smelte.

Her kan du se Jimmy Kimmels innslag i sin helhet – helt tilbake til 2011:

2014:

2013:


2012:


2011:

Videoene folk snakker om