Her innser bruden hva moren har gjort

Ingrid og Andreas fikk en overraskelse for livet i bryllupet sitt.

Bryllupet til Ingrid og Andreas Dirdal Kydland, som fant sted 20. mai i år, kommer til å bli husket for én ting: Avslutningen.

Da brudemarsjen begynte å spille, skjedde noe hverken brudeparet eller 30 av de 60 gjestene hadde forventet. For istedenfor en vanlig brudemarsj, kom tonene fra Beatles kjente låt «All You Need is Love» fra orgelet.

Se også:Bryllup ble redningsaksjon

– Jeg ville ha det akkurat som i filmen «Love Actually». Skikkelig sukkersøtt med andre ord, sier Ingeborg Dirdal til NRK Rogaland, som først omtalte saken.

Ingeborg er mor til bruden Ingrid, og hjernen bak den herlige overraskelsen. Hun fikk det også som hun ville. Oppvisningen lignet den fantastiske originalen i Love Actually på en prikk - med egen solist, gitarsolist, blåsere på galleriet og korister blant publikum på kirkebenkene. Og en meget overrasket brud.

Se også:Nøden 3-åring «driter ut» foreldrene

– Vi ble skikkelig overrasket. Først tenkte jeg: Nei, dette var jo ikke planen. Men så gikk det over i glede. Vi ble begge virkelig rørt. Det gjorde dagen komplett, sier bruden Ingrid til NRK. 

For å få til den fantastiske overraskelsen hadde Ingeborg Dirdal fått med seg Stavanger Storband og korister fra Stavanger oratoriekor og Stavanger symfonikor. Solisten i videoen er Jorunn Hodne.

Se også:Nygift brudepar ga gjestene hakeslepp

Videoene folk snakker om