Sjokkert mor fant rasende slange under barnesenga

Først fant de katten død - så gjorde moren den dødelige oppdagelsen på barnerommet.

Thanapoom Lekyen var allerede bekymret etter å ha oppdaget at familiens katt lå død utenfor huset i Chachoengsao, Thailand, med bitemerker fra en slange. Da hun så skulle rydde sønnens rom observerte hun noe som beveget seg under senga.

Grøss:Hørte mystiske lyder på loftet - gjorde sjokkfunn

- Jeg skjønte vi hadde slangeproblemer, og jeg ble dårlig i magen av å tenke på det. Så kikket jeg inn på sønnen min sitt rom og hylte da jeg så noe som bevegde seg under senga, sier hun til videobyrået Newsflare.

For der lå en diger og svært sint pytonslange. Den hadde trolig kommet seg inn gjennom vinduet.

Familien hadde ingen anelse:Fant 24 klapperslanger skjult i huset

Til alt hell hadde hennes 13 år gamle sønn den natta sovnet på hennes rom. Hun er overbevist om at han ville blitt drept av den tre meter lange slangen om han hadde sovet i sin egen seng.

Nattapon Boonmee fra den lokale dyrebeskyttelsen fikk det ublide oppdraget med å fjerne slangen. Den hadde ingen planer om å forlate rommet uten en kamp. Selv om pytonslanger ikke er giftige, kan de fortsatt bite hardt og er svært sterke, noe dyrefangeren fikk merke.

I alle dager: Gjorde forbløffende funn i slangens mage

- Størrelsen var normal, men den var svært, svært aggressiv. Hånden min silblødde etter at den såvidt klarte å bite meg, sier han.

Etter en drøy 15 minutter lang brytekamp klarte han å få kontroll på slangen og fikk fraktet den ut i jungelen for å bli sluppet ut igjen der.

Se dyrefangerens kamp mot slangen i videoen øverst.

Heftig video:Leopard og kjempepyton i sjelden dødskamp

Videoene folk snakker om