Plutselig står de meter fra den dødelige pumaen

Turgåerne trodde de var trygge, så kikket de opp fra veien...

Da vennene Brian McKinney og Sam Vonderheide dro på campingtur ved Mount Whitney i California, ville de gjerne se så mye natur som mulig.

Sto ansikt til ansikt med puma:– Å herregud!

Men da de var på vei opp en sti til teltplassen sin, kom naturen litt for tett på. Vonderheide trodde han så halen til en Puma, men McKinney trodde ikke på ham. Han bestemte seg for å skru på kameraet for sikkerhets skyld. – Jeg trodde ikke på ham, men jeg tenkte jeg kanskje kunne fange en rev eller en gaupe på film. Fortalte McKinney til National Geographic. Samtidig som de begynte å filme, fulgte de etter dyret.

Måtte reagere kjapt:Trevor fikk sitt livs møte på fjellstien

I det de rundet svingen trodde de at de var trygge, for det var ingen dyr foran dem. Så snudde de seg for å se oppover i skogen. Og der står en fullvoksen puma og stirrer rett på dem. Ifølge Wikipedia kan en voksen puma veie mellom 60 og 120 kilo. Pumaer dreper i gjennomsnitt fire mennesker i året.

Skremmende:Her angriper bjørnen syklisten

De to kameratene måtte til slutt finne seg en alternativ teltplass for natta, for katten flyttet seg ikke. Da de kom tilbake på samme sti dagen etter, så de ingen tegn til den.

Sint puma havnet i fella: