Denne reklamen får nettet til å koke

Nakne flyvertinner virket ikke helt som de hadde håpet ...

En kontroversiell reklamekampanje for et reisebyrå i Kazakhstan har fått folk på sosiale medier til å reagere. Videoen har blitt sett av over 100 000 mennesker på Facebook så langt, og over 500 000 mennesker på YouTube.

Se også:Denne reklamen er bannlyst i Sverige

Reklamekampanjen for tjenesten Chocotravel viser nakne flyvertinner, kun dekket av et søkefelt og sine egne luer. Reklamen har fått folk til å kommentere under videoen med ord som «smakløst» og «ubehagelig».

Ser rødt:Ingen vil spise kylling etter å ha sett denne reklamen

Under reklamen på Facebook har en kvinne like så greit spurt: «Hva hvis det var moren din eller søsteren din som var med i denne reklamen? Hva ville du følt da?»

Dagen etter publiserte flyselskapet en mannlig variant med samme manus, uten at det gjorde saken noe bedre. En bruker kaller begge annonsene for «gammeldagse og kjønnsdiskriminerende». Den mannlige varianten er så langt sett nesten 100 000 ganger på YouTube, og 18 000 ganger på Facebook.

Oi da:Audi-reklame vekker harme over hele verden

Chocotravel har ifølge BBC svart på kritikken med å si at de ikke ønsket å fornærme noen. De la også til at reklamen ikke viser mer hud enn man viser ved bassenget eller på stranda.

Se begge reklamene øverst i saken!

Det er ikke bare nakne flyvertinner og piloter som provoserer. Denne flysikkerhetsvideoen ble for sexy for publikum:

Videoene folk snakker om