Hamar-hest løp løpsk

Da «Spretten» ble bitt av et insekt gikk det galt ...

Da hesteeier Leslie Goldsack skulle ta med nevøen på en rolig tur med hest og kjerre gikk alt galt. Goldsack og kona driver gårdsbarnehage i Hamar, og har holdt hester i tolv år. De har aldri tidligere hatt problemer med hestene sine.

Se denne:Hesten sank dypere og dypere ned i gjørma - så kom redningen

Men da den rolige hesten «Spretten», ble bitt av et insekt og satte avgårde i stor fart - med Leslie og nevøen på slep, endret dette seg brått. Den ukontrollerte ferden gikk ut av gården, over en trafikkert vei, og gjennom en busk på andre siden av veien. Busken var etterfulgt av en nesten to meter høy kant.

Til unnsetning:Hestene var på dypt vann, men heldigvis kom traktoren

Da hesten forsvant ned kanten, fløy kjerra som en katapult ned i naboens hage.

– Vi fikk oss en skikkelig luftetur, fortalte Goldsack avisa Østlendingen, som først omtalte saken. «Nevøen min satt i utgangspunktet på min venstre side. Jeg fant ham igjen på min høyre side da vi landet.» Både nevøen og hesten kom fra det hele uten skader, men Goldsack var ikke like heldig. Han knuste den ene skulderen sin, og ble sendt rett til sykehus der han måtte opereres.

Koselig:Historien om eselets takknemlige smil går verden rundt

Ulykkeskjerra er lagt ut til salg, men heldigvis er verken Goldsack eller hans nevø blitt redde for hester i etterkant.

Se også denne:Hest i knipe satt bom fast i badekar

– Sjansen for at dette skjer er minimal, men når det først skjer, tar vi ingen sjanser. Derfor kvitter vi oss nå med vogna, fortalte Goldsack til Østlendingen.

Fantastisk:Se den norske ponniens fantastiske reaksjon når rytteren faller av

 

X

Videoene folk snakker om