Prestenes pappavitser får hele verden til å le

Videoen var laget for at menigheten skulle ha noe å le av - nå er den sett 18 millioner ganger.

Vitsedueller er et fenomen som har spredt seg på nett den siste tiden. Målet med duellen er å ikke le mens man forteller hverandre dårlige vitser.

Se også:Presten og imamen innser at de har samme problem

I forbindelse med den amerikanske feiringen av farsdagen 18. Juni (i Norge feires farsdagen andre søndag i november, altså 12. November i år), bestemte den amerikanske kirken Victory Church seg for å slenge seg på trenden.

Se denne:Gjorde presten din dette under søndagsgudstjenesten?

De lagde en video hvor deres egne prester utfordrer hverandre i dueller med det de kaller «skikkelig dårlige pappavitser». Videoen var i utgangspunktet bare ment som en underholdende video for deres Facebook-følgere, men før de visste ordet av det, hadde videoen gått viralt.

– Dette er jo folk vår menighet ser hver uke, så vi tenkte det ville være gøy for dem å se noe sånt. Vi lastet opp videoen på farsdagen, og allerede dagen etter hadde vi nesten én million visninger, forklarer Steven Jeffrey fra kirken.

– Selv om mange andre har laget lignende videoer, er vi utrolig glade for responsen vi har fått. Vi er bare glad for at vi har fått folk over hele verden til å le, sier Steven.

Oi da:Låst ute av kirke under begravelse - da hentet de gravemaskinen

Videoen er så langt sett av over 18 millioner Facebook-brukere. Den er også delt nesten 250 000 ganger.Se de latterlige pappa-vitsene i videoen øverst i artikkelen.

Menigheten trodde de skulle få se en klassisk opera-fremføring, men den gang ei:

Videoene folk snakker om