Plutselig hørte de rare lyder fra søppelfyllingen

Skrållan hadde englevakt

De ansatte på gjenvinningssentralen Heden i Karlstad i Sverige fikk seg litt av en oppgave den 6. juli.

For begravd i søpla lå en fortvilet katt. Hadde ikke de ansatte hørt mjauingen, ville den stakkars katten endt sine dager i forbrenningsovnen, skriver den svenske nettavisa nwt.se.

Se også:Øyeblikket da katter tok over internett

Brannvesenet ble tilkalt, og fikk etter mye frem og tilbake fanget katten.

Mistanken er at den har sneket seg med i en søppelbil og reist hele veien til gjenvinningssentralen. Innsatsleder i brannvesenet Niklas Palm er glad enden på visa var god denne gangen. – Vi gjør så godt vi kan, og denne gangen endte det heldigvis godt.

Rørende:Slik gikk katten Bento fra hjemløs til internett-kjendis

Etter å ha sjekket kattens microchip, fant man ut at katten hørte hjemme i tettstedet Grums, som ligger nesten 30 km fra Karlstad.

Katten heter Skrållan, og eier Marcus Elfström fortalte nwt.se at hun ofte er borte på eventyr, men at hun denne gangen hadde vært borte helt siden februar.  

Utrolig:Modig katt ypper seg mot fullvoksen løve

Skrållan er mager og uttørket etter eventyret sitt, men etter å ha fått seg en skikkelig vask, er hun fornøyd med å være hjemme hos matfar igjen. – Hun ligger og maler på fanget mitt, fortalte Elfström til nwt.

Ikke alle katter har et hjem å komme tilbake til. Denne fantastiske «reklamen» for et herberge for katter får hjertene våre til å smelte:

Videoene folk snakker om