- Nav brukte åtte timer på å behandle bombetrussel

Nav ser ikke humoren i Jahns spark mot behandling av bombetrussel.

Komikeren Jahn Gorakh fra Porsgrunn innså at selv ikke i sine egne saker, var Nav spesielt raske.

Nav i Skien fikk onsdag 21. juni en epost som inneholdt en bombetrussel. Flere hundre mennesker ble evakuert fra bygget, men heldigvis var det ingen bombe der.

Sjekk også:Komikere gjør narr av «Norges stolthet»

Da komikeren så epost-utvekslingen til det lokale nav-kontoret kunne han ikke annet enn å gjøre ett poeng av hvor lang tid det tok før Nav fant ut hvordan de skulle reagere.

Eposten ble mottatt av kontoret kl 00.15, mens bygget ble evakuert først like etter kl. 08, ifølge Telemarksavisa.

Norske Tor har blitt et nett-fenomen:Han kalles «den alkoholiserte Mr Bean»

- Så til alle som klager over hvor sent nav behandler sakene deres, vit at de heller ikke er så raske når det kommer til sine egne saker heller, konkluderer han i en humoristisk video han la ut om hendelsen på Facebook-siden sin.

På få dager har videoen spredt seg og er sett av nesten 100.000 på Facebook.

– Det er ikke første gangen jeg legger ut en video med et snev av alvor. Jeg liker å mikse det litt, men jeg tror det som har truffet folk her, er at det er noe de fleste har lagt merke til tidligere, og at det er et fengende tema, sier Gorakh til ta.no.

Skal ikke være lett:Her klikker Markus på bilens talegjenkjenning

Fylkesdirektør i Nav Telemark, Terje Tønnesen, sier til samme avis at han ikke så noe humor i videoen, men kaller det en grei påminnelse.

- Selve situasjonen var ikke artig. Det var ange som måtte evakueres, men man må også kunne være såpass ydmyk og se hva som kan forbedres i ettertid, sier han til ta.no.

«Søringan» satte ned foten:«Fifty shades of skrei» ble for drøyt

Videoene folk snakker om