MC-føreren sparker til bil i fart - så stikker han av

Veikrangel eskalerte til heftig kjedekollisjon.

Tim Morrison og Chris Traber var på vei til jobb i Santa Clarita, California onsdag, da de så en motorsyklist i klinsj med en bilist.

De to ble vitne til at en sølvfarget sedan kjørte forbi en mann på en rød motorsykkel. Forbikjøringen førte til en stadig eskalerende «road rage» mellom de to trafikantene, så Morrison og Traber tok opp et mobilkamera og begynte å filme, ifølge lokalavisen KTLA 5.

Se også:MC-fører mister kontrollen - en hårsbredd fra katastrofe

Sparket til bilen

Videoen de filmet viser hvordan motorsyklisen, tydelig opprørt, sparker borti siden av den sølvfargede bilen i fart. Bilisten svarer med å forsøke å kjøre ned motorsyklisten.

Motorsyklisten unngår kollisjon, men bilisten mister kontrollen over bilen, og ender opp med å krasje med en hvit bil i en annen fil, som tipper på hodet.

Se også:Dumdristig MC-fører må hoppe for livet

– Ganske intenst

Sjåføren av den hvite bilen ble fraktet på sykehus med mindre skader, men ingen ble alvorlig skadd i ulykken, ifølge KTLA 5.

– Det var ganske intenst, så jeg er bare glad den fyren er ok. Jeg snakket med en politibetjent i går som sa at han virket ok, sier øyevitne Morrison til lokalavisa.

Som videoen viser, stakk motorsyklisten av etter uhellet, og politiet prøver å finne ut av hvem mannen er.

Sjåfør nekter å gi seg i kampen om filen:

Videoene folk snakker om