Plutselig traff graveren en landmine

Gravemaskinføreren fikk seg litt av et sjokk.

Gravemaskinførerne vet det er en del av risikoen når de graver ved grensa mellom Chile og Peru.

Grenseområdet er full av gamle landminer, som ble plantet av landets diktator Auguso Pinochet på 1980-tallet. Totalt tror man at det ble plantet over 100.000 landminer langs Chiles langstrakte landegrenser.

Lurte døden:Plutselig blir gravemaskinen tatt av jordskredet

Derfor var også denne gravemaskinen pansret for å tåle et slikt møte med anti-stridsvogn-minen som inneholdt over 7 kilo sprengstoff.

Gravemaskinføreren ble slått bevisstløs i noen sekunder, men kom seg raskt til hektene igjen og slapp eller uskadet fra hendelsen.

Ikke kødd med gravemaskinførere:Sjefen betalte ikke ut lønn - da gjorde arbeideren dette

Gravemaskinførerne vet det er en del av risikoen når de graver ved grensa mellom Chile og Peru. Grenseområdet er full av gamle landminer, som ble plantet av landets diktator Auguso Pinochet på 1980-tallet. Totalt tror man at det ble plantet over 100.000 landminer langs Chiles langstrakte landegrenser.

Derfor var også denne gravemaskinen laget med tykke lag av armert stål for å tåle et slikt møte med anti-stridsvogn-minen som inneholdt over 7 kilo sprengstoff.

Gravemaskinføreren ble slått bevisstløs i noen sekunder, men kom seg raskt til hektene igjen og slapp eller uskadet fra hendelsen.

Videoene folk snakker om