Politibetjentenes musikalske kritikk fenger på nett

Over 150 000 har så langt sett musikkvideoen på Facebook og YouTube.

Ved hjelp av gangsterrap har politiet i Skien laget en skikkelig protestsang om hva de faktisk syns om nærpolitireformen.

Se også:Politimannen Stigs Rihanna-hyllest tar av på nett

Musikkvideoen ble først vist av Lørdagsrevyen på NRK i helgen, og har siden blitt spredt via sosiale medier og Youtube. Videoen har til sammen fått godt over 150.000 visninger på Facebook og Youtube, og klatrer stadig høyere i seertallene.

Sjekk også:Da amerikansk politi ristet løs til Taylor Swift

Politioverbetjent Stefan Moldvær har vært initiativtaker til videoen, som er inspirert av Coolios «Gangstas Paradise» fra 1995. – Dey er et skråblikk på noe som opptar oss i politiet, politireformen, med ombygging av tjenestesteder og flytting av folk. Og vi vil synliggjøre en del aspekter ved reformen med humor og glimt i øyet, fortalte Moldvær NRK.

Visste du om dette?Islandsk politi avslører mystisk hemmelighet i bilen

Videoen ble produsert ved hjelp av elevene Jonathan Al-Saqqa og Keyvan Rad. De har hjulpet politiet med å filme og redigere musikkvideoen. De har fått merke av videoen har spredd seg. – Jeg får meldinger fra naboer, bekjente og og folk jeg ikke har snakket med på årevis. Så det er tydeligvis mange som har sett den, sier Rad til NRK.

Fantastisk:Svensk politimann ristet løs på Pride:

X

Videoene folk snakker om