Nick fikk plutselig en klapperslange i fanget

Gode råd var dyre da han kom ansikt til ansikt med USAs giftigste klapperslange.

Amerikanske Nick Bishop drar ofte rundt i villmarken i USA på jakt etter farlige dyr han kan vise frem på YouTube-kanalen sin Nick theWrangler. Men nylig havnet han i en situasjon han helst ville være foruten.

Familien hadde ingen anelse:Fant 24 klapperslanger skjult i huset

For mens han var på jakt etter amerikanske giftslanger, oppdaget han plutselig at han hadde satt seg ned rett ved en østlig diamantklapperslange, kjent for å være USAs giftigste slange.

Han forsøkte å holde seg i ro i håp om at slangen ville dra videre, men den bestemte seg for å ta amerikaneren nærmere i øyesyn og smøg seg opp på fanget hans.

Håndforer slange:- Hun kjente meg igjen!

- Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har ikke lyst til å bevege på en muskel, sier han til kamera.

En stirrekonkurranse med en potensielt dødelig klapperslange, er ikke noe man helst vil begi seg ut på. Til slutt klarer han å distrahere slangen bort fra beinet sitt akkurat nok til at kan klarer å komme seg på trygg avstand.

Grøss og gru:Fant kobra i doskålen: - Den er et monster!

«Jeg var definitivt ute av komfortsonen, men takk og lov, så ble jeg ikke skadet», sier han på sin egen YouTube-kanal. Videoen har spredd seg som ild i tørt gress på nett.

«Dette viser bare at klapperslanger ikke er ute etter å skade oss. De biter kun som siste alternativ. giften deres er til jakt og er verdifull for dem. De bruker den kun om de må», skriver han om hendelsen.

Sjekk også:Klapperslangens hemmelighet er avslørt

Videoene folk snakker om