Løpsk drone slenger intetanende syklist i bakken

Dronen krasjlander på helt feil sted.

Da sykkelrittet Golden State Race Series gikk av stabelen i California lørdag, var det en deltaker som fikk seg en ubehagelig overraskelse underveis i løpet.

En drone ute av kontroll gikk i bakken og knuste på veien der sykkelrittet foregikk, og en del av tronen kom i veien for en syklist, som fikk en bråstopp og gikk i bakken med hodet først over sykkelstyret.

Se også denne:Naboen likte IKKE å bli filmet av drone

Ifølge videobyået Storyful kom den uheldige syklisten fra uhellet uten skader, men skal ha vært ganske forbannet. Eieren av dronen meldte seg straks som skyldig, og tilbød seg å betale for en ny hjelm og et nytt sykkelhjul til deltakeren, ifølge britiske Daily Mail.

Avisen skriver at det er usikkert hvorfor eieren av dronen filmet i området, og at det er forbudt å fly drone over personer som ikke er beskyttet mot eventuell skade.

Se også denne:Hissig bonde angriper nærgående drone

Hendelsen ble fanget på film av en annen deltaker i sykkelrittet, Benjamin Clarke, som hadde montert et kamera på styret sitt for å filme rittet.

Droner kan være en pest og en plage, også når de ikke skader noen. Denne svenske golferen fikk nok av innpåsliten drone:

Videoene folk snakker om