Kvinne ville redde katt - krasjet inn i 11 biler

Bisarre scener fra Russland viser det totale kaoset bilisten etterlot seg, tilsynelatende for å unngå å kjøre på en katt.

Om hun er Russlands verste sjåfør vites ikke, men kvinnen som kjørte denne Mercedesen la inn en god søknad, da hun presterte å nærmest torpedere inn i intet mindre enn 11 biler, og totalvraket flere av dem, inkludert sin egen bil.

Gjorde ikke akkurat blondinevitsene til skamme:Prøver å få start - men oppdager ikke gigatabben

En tilfeldig forbipasserende fikk dokumentert de enorme skadene bilisten presterte å skape. Den kvinnelige bilisten, skal ifølge australske 9News ha vært på vei hjem fra jobb på en nattklubb, da hun klarte å havne i denne situasjonen.

Er det mulig?!Klønete sjåfør med parkeringstabbe av en annen verden

I videoen av kaoset hun etterlot seg, filmet av en forbipasserende, forsøkte hun også å kjøre fra stedet i bilen sin. Hun kom seg riktignok ikke av flekken siden det ene bakhjulet hennes lå igjen i veikanten, etter å ha knust bakruta til en av de parkerte bilene.

Ikke parker feil i russland:Da kommer «tauebilen fra helvete»

Ifølge russiske medier, ble kvinnen pågrepet med mistanke om promillekjøring, men etter en utvidet promillekontroll, ble det faktisk stadfestet at hun var klink edru. Ifølge russiske medier skal hun ha forklart at det kom en katt løpende ut i veien, som hun forsøkte å unngå å treffe.

Russiske veier er tilsynelatende livsfarlige. Her har du fem gode grunner til å la bilen stå i Putins rike:

Videoene folk snakker om