Bilist får lærepenge etter «idiotparkering»

Jeep-eierne klarte ikke dy seg da de så parkeringen.

En video av to Jeep-entusiaster fra Portland i Oregon, USA, som tilsynelatende har sett seg lei av bilister som ikke parkerer innenfor linjene på parkeringsplassen, har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier.

Noen lærer aldri:Alle ser at p-plassen er for liten - utenom sjåføren

De to fant ut at de skulle gi en Mercedes-eier en lærepenge. De parkerte begge hver sin digre Jeep på hver sin side av bilen, så tett at eieren ikke hadde mulighet til å komme seg inn. De gjemte seg så i nærheten for å se reaksjonen. De ble ikke skuffet.

Den frustrerte eieren skjønte til slutt at eneste måte å komme inn i bilen var å krabbe gjennom bagasjerommet. Forhåpentligvis parkerer han innenfor de hvite linjene neste gang.

Talentløs sjåfør:Dette må være parkeringen «fra helvete»

Er den ekte?

Det er flere spørsmålstegn rundt hvorvidt denne videoen er ekte. Den viser noen tegn til å være «for god til å være sann», men SeDenne har ikke klart å verifisere eller avkrefte om den er reel, eller om alt bare er skuespill.

Det finnes to versjoner av hendelsen, som begge tilsynelatende viser det samme hendelsesforløpet, men fra litt forskjellige vinkler. I den siste ser man en person som sitter på fortauskanten, som ligner mistenkelig på «bileieren» mens jeepene parkeres, men dette har vært vanskelig å bekrefte. SeDenne tar derfor dette forbeholdet.

Lurte mange:Mulig falsk viralvideo har fått nettet til å koke

Av og til når noe virker å være for godt til å være sant, er det nettopp det, som denne «overvåkningsvideoen» over jernbaneskinnene:

Videoene folk snakker om