Rasende bilist utfordret lastebil - angret raskt

Rakk finger og viste tydelig misnøye med tungtrafikksjåføren - så dro han strikken litt for langt.

Tungtrafikksjåfører opplever mye rart på veien. Denne trailersjåføren kom over en bilist som ikke hadde sansen for å ligge bak doningen, spesielt da all trafikken måtte over i venstre kjørefelt for å vike for en havarert tankbil.

Hodeløse sjåfører:Idiotene lastebilsjåfører møter på veien

Bilisten kom seg til slutt forbi traileren og viste tydelig sin misnøye med å rekke den berømte langfingeren ut av vinduet og så ta en «bremsetest».

Hvorvidt bilisten hadde tenkt gjennom denne handlingen vites ikke, for som kjent bruker tungtrafikk lengre tid og distanse på å stoppe enn personbiler. Dermed var sammenstøtet et faktum.

Noen lærer aldri:Derfor skal du aldri snike deg inn foran en trailer

Trailersjåføren sier bilisten først forsøkte å stikke av, men at han fant ham igjen på en bensinstasjon en drøy kilometer unna. Trailersjåføren sørget for at bilisten holdt seg der til politiet i Jamestown, North Dakota kom og fikk se opptaket i videoen over.

- Han ble bøtelagt for fire forseelser og fikk kjenne vreden av en adrenalin-fylt rasende trailersjåfør som leverte mange stygge gloser, opplyser John B. Smith, trailersjåføren, til ViralHog.

Man trenger ikke til USA for å oppleve slike hendelsen. Videoen under er fra E6 like sør for Trondheim:

Videoene folk snakker om