Her reddes tigerungene etter syv dager i liten trekasse

Forferdelig: En hel uke dekket av larver og avføring, uten mulighet til å bevege seg.

Etter syv dager i en trekasse på flyplassen i Beirut i Libanon, ble de tre sibirske tigerungene til slutt reddet.

Ungene som skulle fraktes til en person i Syria, skulle kun oppbevares i kassen i et par dager. Da de fremdeles ikke hadde blitt transportert videre etter tre dager, slo dyrevernsorganisasjonen Animals Lebanon alarm.

Se også:Tigerungene blir oppdratt av en hund

Ved hjelp av myndighetene fikk de kontroll over tigrene etter syv dager, og dyrene ble konfiskert og overlevert dyrevernsorganisasjonen for behandling og karantene.

Eieren av tigrene kjemper fremdeles for å få dem tilbake, men Animals Lebanon håper at de kan unngå dette, blant annet ved å vise til skadene dyrene pådro seg etter syv dager i den lille kassen.

Se også:Her slås han i bakken av 300 kilo tung tiger

Ungene ble tvunget til å ligge i sin egen avføring, og var dekket av larver da kassen endelig ble åpnet. De ble undersøkt av en dyrlege, som slo fast at de hadde sår flere steder på kroppen, hudproblemer og rifter i potene.

Det finnes kun rundt 500 ville Sibir-tigre igjen, så dyrevernsorganisasjoner som Animals Lebanon gjør en utrolig viktig jobb for disse dyrene og deres videre overlevelse. Mange ønsker å hjelpe de store kattene, blant annet små katter:

Videoene folk snakker om